Ulike byråer, felles verdier

 

 

MB Skandinavia er skapt for å dele. Den erfaring og kompetanse som er i et byrå deles med de andre byråene innenfor familien. Det å være åpen og dele er et grunnleggende trekk ved vår kultur.

 

For å skape best mulig resultater tilbyr vi tverrfaglige team på tvers av fag og landegrenser. 

Oktan Orangeriet

Reklamebyrå i Bergen. Fullservice byrå som leverer kreative konsepter med solid strategisk forankring. Antall ansatte er 25 og blant kundene er Skyss, Norsk Tipping, FMC Technologies og Tryg Forsikring.

 

COX

Innholdsbyrå i Bergen. Fullservice byrå som har spesialisert seg på å jobbe med en bedrifts egne medier. Leveransene består av content marketing/innhold, grafisk design og annonsesalg. Antall ansatte er 25 og blant kundene er Odfjell SE, Fjord Line, Lerøy og Fjord1.

Hjemmeside

SAATCHI & SAATCHI

Saatchi & Saatchi Oslo er et kreativt digitalt byrå. Byrået har 23 medarbeidere i Oslo og er en del av det internasjonale byrånettverket med over 6000 ansatte i 76 land. Kreativitet, ideer og merkvarebygging har alltid vært kjerneproduktet.

Hjemmeside

Effector

Effector er et skandinavisk kommunikasjonsbyrå som jobber innen sunnhet og helse. Byrået har 15 medarbeidere med hovedbase i København og med egne enheter i Stockholm og Oslo. Ønske om å skape suksess for kunder innen sunnhetsområdet driver medarbeiderne i Effector.

Hjemmeside

Oktan Oslo

Reklamebyrå i Oslo. Fullservice byrå som leverer effektiv markedsføring, contant marketing og kreative konsepter. Antall ansatte er 20 og blant kundene er Tele 2, Orkla og Coop.

Hjemmeside

Svensson

Reklamebyrå i Stockholm. Fullservice byrå som leverer strategi, digitale konsepter og gode ideer som sprer seg. Antall ansatte er 20 og blant kundene er Aftonbladet, 7-Eleven, Elon og Jaguar/Land Rover.

  

Hjemmeside

Rosenstand & Kyllebæk

Reklamebyrå i København. Fullservice byrå som leverer effektiv markedsføring gjennom gode kreative prosesser. Antall ansatte er 8 og blant kundene er Jaguar/Land Rover, Carlsberg, Home og Axel Future.

 

Hjemmeside

Oktan Stavanger

Reklamebyrå i Stavanger. Fullservice byrå som lever og ånder for kraften som bor i gode ideer. Ideer som skaper verdier. Antall ansatte er 15 og blant kundene er Eiendomsmegler1, BP, Kruse Smith og Kluge.

 

Hjemmeside

Keyteq

Keyteq er et digitalt byrå med 30 medarbeidere som elsker alt digitalt. Selskapet er nytenkende rådgivere innen digital forretningsutvikling og leverer ledende løsninger og produkter innen salg og markedsføring på nett. Leverer prosjekter sammen med andre byråer innen Media Bergen og med partnere som Google, Facebook og eZ Publish. 

Hjemmeside

NOR PR

NOR PR er et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer. Hovedkontoret er i Bergen med avdelingskontor i Oslo og Tønsberg. Byrået har 14 medarbeidere med lang erfaring innenfor medier og kommunikasjon.

Hjemmeside

Netflex

Netflex er et digitalbyrå i Bergen med 5 medarbeidere. Selskapet leverer smarte og brukervennlige digitale løsninger og har utviklet sin egen plattform. Netflex sin plattform har utgangspunkt i enkelhet og brukervennlighet. 

Hjemmeside

Happy Studio

Happy Studio er et filmstudio med 5 ansatte i Bergen. Med fokus på animasjon leverer selskapet visuelle , overraskende og engasjerende videoer for reklame og andre korte formater.

 

Hjemmeside

Oktan Øst

Reklamebyrå med kontor i Drammen og på Hamar som leverer merkevarekonsepter, kommunikasjonsstrategi og digital markedsføring. 

Antall ansatte er 12 og blant kundene er Honda, Leca, Valvoline, Sparebanken Øst og Jaguar/Land Rover.

Hjemmeside

Oktan Stord

Reklamebyrå på Stord som leverer rådgivning, design og kreative prosesser. Antall ansatte er 8 og blant kundene er Kværner, SKL, Eidesvik.

 

Hjemmeside

Respons

Respons er et av de største analysebyråene i Norge. Selskapet er lokalisert i Bergen og Oslo og har 25 medarbeidere med bred erfaring fra analysearbeid. Dette sikrer kvalitet i gjennomføringen av både kvantitative og kvalitative undersøkelser.

Hjemmeside

Bydelsavisene

Bydelsavisene utgir bydelsaviser i Bergen og står bak avisene Fanaposten, Åsane Tidende, Sydvesten og Lyderhorn. Alle avisene er abonnementsbasert og kommer ut ukentlig. Bydelsavisene eies sammen med Bergens Tidende.