Vår kultur

 

 

 

Alt er mulig

Vi tror på det frie og tenkende mennesket. En prestasjonskultur skapes ikke av ordrer. Den skapes innenfra, av en glede og en vilje til å prestere.

Vi har tro på mangfold og har plass til mange ulike personligheter.  Samtidig må alle våre ulike personligheter samles om noe. Det er vår kultur. Den samler oss i synet på hvordan vi skal arbeide sammen og hvordan vi skal møte kundene våre.  Den uttrykker noe som hver enkelt medarbeider skal strekke seg etter hver eneste dag og hvilke mål vi jobber mot. 

 
 
Laget først

Selv om vi fremelsker felleskapet, oppmuntrer vi enerne. Vi trenger typer som viser rå vilje. Vi vet at disse personlighetene kan være krevende og utfordrende for omgivelsene. Det er bra. Gode lag trenger noen som tar et spesielt ansvar og driver både seg selv og andre fremover.

 

Et lag uten profiler er sjelden et godt lag. Men stjerner som setter seg selv foran laget ønsker vi lykke til et annet sted.

 
 
Åpenhet

For å prestere på høyt nivå er vi avhengige av åpenhet. Vi må tørre å konfrontere hverandre og unngå en kultur som skjuler feil eller bagatelliserer motforestillinger. Det er lov å gjøre feil, men ikke skjule dem. 

Vi skal alltid være åpen, men brutal åpenhet er ikke det samme som åpen brutalitet.


Gjør feil
Noen mennesker er opptatt av å utrette noe. Andre mennesker er opptatt av å unngå å gjøre feil. Den som gjør mye risikerer å gjøre feil. Den som ikke gjør noe gjør bare én feil, men den er til gjengjeld en av de få vi ikke tolererer innenfor familien.

 

“Jeg har bommet på mer enn 9000 skudd i karrieren min. Jeg har tapt nesten 300 kamper. 26 ganger har jeg fått tilliten til å ta et avgjørende skudd – og bommet. Jeg har mislykkes om og om igjen i mitt liv. Og det er derfor jeg har lykkes.” 
– Michael Jordan

 
 
 
Gå for å vinne

Vi kan ikke vinne hver gang.  Men vi skal VILLE vinne hver gang. Selv når vi har tapt ni konkurranser, skal vi gå inn i den tiende med pågangsmot og vilje til å vinne. Dette gir oss evnen til å kjenne igjen det som gjør oss til vinnere.

 
 
 
Skikkelighet

Vilje til å vinne skal aldri gå på bekostning av det å oppføre seg. Det dreier seg for eksempel om at andre skal kunne stole på det du sier.

I ordet skikkelighet ligger det også å ha oppmerksomhet på detaljene. I mange tilfeller er det detaljene som skiller det glitrende fra det ordinære. Men det er forskjell på detaljer og bagateller.

 
 
 
Vær leken

Hos oss finner du en leken tone. Det kan forlede noen til å tro at det ikke er så nøye. At her trenger ingen yte 100%. Så feil kan man ta.

Vi ønsker at du skal ha et lekent forhold til det du gjør. Fordi vi er helt sikre på at du da gjør en bedre jobb.

 

Begynn med deg selv